Genel

2020 Yaz Düğün Pastası Trendleri

Aslında sık sık instagram hesaplarımızda buluşup, en güzel pasta tasarımlarımızı sizinle paylaşıyoruz, fakat istediğimiz kadar bol içerik yansıtamıyor ve profillerinizi çok da meşgul etmek istemiyoruz. ☺ Bu sebeple size ilham olabilecek fikirler veya trendler ile alakalı görsel düşüncelerimizi buradan rahat rahat paylaşalım istedik ve gelsin ilk blog yazımız!

Bu yıl yaz zor şartlar ile geldi sayılır!

Henüz bahar ayında olmamıza rağmen, 2020 yılının ilk 4 ayı çetin geçiyor. Bu nedenle, sağlık içinde, yaz aylarına giriş yapıp bu pandemi sürecini geride bıraktığımızda kutlayacak çok şeyimiz olacak. Biriken doğum günü kutlamaları ve ertelenen düğün/nişan törenleri ilk sırayı alacak. Yaz aylarında doğum günü kutlamalarını özlediğimiz mekanlarda, özlediğimiz masalarda yapacağız. Bol bol kadeh kaldırıp, açık havanın tadını çıkarırken, sevdiklerimizin varlıklarına bir kez daha şükrettiğimiz harika anılar oluşturacağız. Peki ya ertelenen düğün/nişan organizasyonları? Kısa yaz dönemine yayılacak törenler için hazırlıklarınız tamam mı? 

Bohem törenler bu yılın da gözdesi olacak gibi görünüyor

Evde geçirdiğimiz uzun süre sonunda eğlenmek, bol bol nefes almak ve bu özel gününüzü en rahat şekilde geçirmek istediğinizi düşünüyoruz.

Bunun için, kendinizi içinde rahat hissedeceğiniz romantik bir gelinlik ve ayaklarınızın altında sıcak kumları hissedebileceğiniz, dünyanın en rahat ama sizi özel hissettirecek sandaleti yeterli olacaktır.

Bütün gece doyasıya dans edebilmek kimi mutlu etmez ki? Sahilde yapabileceğiniz bir düğün organizasyonu, deniz havası ile birleşince unutulmaz bir hatıra olacak. Peki her şey çok güzel; mekan, çiçekler, gelinlik, damatlık ama sanki bir şeyi unutuyoruz!

En çok zorlanılan ve son dakika kararsız kalınan o can alıcı soruya gelelim!

Hep hayal ettiğiniz, zaman zaman arkadaşlarınızla konuşurken paylaştığınız pasta! Tasarımı, renkleri nasıl olacak? Acaba konseptinize uygun tasarım nasıl olmalı?  Pastanıza hala karar veremediniz ☹ biz size ilham verebilecek birkaç pasta ve konsept alternatifleri paylaşıyoruz.

Fakat siz kendi stilinize göre Minimalist – Tropikal – Romantik – Bohem veya Rustik bir gelin olabilir ve konsepti bu doğrultuda rahatlıkla belirleyebilirsiniz.

Size sunduğumuz tasarım hizmeti ile hiçbir sınır olmadan hayal ettiğiniz tarzda pastayı rahatlıkla gerçeğe dönüştürebiliriz! Dilerseniz porsiyon pastalar ile konuklarınıza ikramda bulunabilirsiniz, dilerseniz kavanoz pastalar ile masalarınızı süsleyebilirsiniz.

Hayalinizi Mine Keskin ile paylaşmanız yeterli, ortaya çıkacak tasarım hayalinizden de öte olacak!

2020 pasta trendleri

Diğer blog yazılarımıza göz atın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir